Έψαχνε αγγελίες σε ιστοσελίδα γνωριμιών και βρήκε «πατέρα να εκδίδει τα παιδιά του»

Έψαχνε αγγελίες σε ιστοσελίδα γνωριμιών και βρήκε «πατέρα να εκδίδει τα παιδιά του»

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ένας άντρας στο αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Όπως ανέφερε, έψαχνε στο ίντερνετ αγγελίες σε σάιτ γνωριμιών και έπεσε πάνω στην αγγελία ενός πατέρα, ο οποίος έλεγε ότι είναι διατεθειμένος να συνευρεθεί με έναν άλλον άντρα και μάλιστα το ίδιο να κάνουν και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

 

Ο πατέρας των δύο αγοριών, 8 και 9 ετών, βρίσκεται στα χέρια των Ελληνικών Αρχών και η υπόθεση ερευνάται, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του πατέρα, τον συνέλαβαν, ενώ στο σπίτι του βρήκαν και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Τα παιδιά θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, έχουν απομακρυνθεί και υποστηρίζονται ψυχολογικά, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να διευκρινίσουν αν το πορνογραφικό υλικό έχει σχέση με τα παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE