ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Γι΄ αυτό έχουμε δημιουργήσει εχθρούς, είμαι σίγουρος για το 6ο σερί πρωτάθλημα»! (video)

«Γι΄ αυτό έχουμε δημιουργήσει εχθρούς, είμαι σίγουρος για το 6ο σερί πρωτάθλημα»! (video)

Μιλώντας κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου δείπνου της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ προς όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο πρόεδρος των “γαλαζοκιτρίνων” Πρόδρομος Πετρίδης, έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του ιστορικού 6ου σερί πρωταθλήματος, εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά του για την επίτευξη (και) αυτού του μεγάλου στόχου!

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Η χρονιά που πέρασε ήταν καθ΄ όλα πετυχημένη για το ΑΠΟΕΛ και όταν είσαι επιτυχημένος για 5η συνεχόμενη χρονιά, δυσκολεύουν τα πράγματα και δημιουργείς περισσότερους «αντιπάλους» και «εχθρούς».

Αυτό θα πρέπει να μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο, γιατί εσείς έχετε να γράψετε ξανά ιστορία, να στεφθείτε για 6η σερί χρονιά πρωταθλητές το 2018, που καμιά άλλη ομάδα του ΑΠΟΕΛ δεν έχει πετύχει.

Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος εδώ που να είναι έξι φορές πρωταθλητής, γι΄ αυτό είναι και ένα προσωπικό ρεκόρ και θα πρέπει να πεισμώσετε όλοι σας, μαζί με την προπονητική ομάδα και με τη διοίκηση και πάνω απ΄ όλα με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, όταν θα τον έχουμε μαζί μας βέβαια λόγω των τιμωριών, θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε.

Σας διαβεβαιώνω ότι από δικής μας πλευράς, κάνουμε το οτιδήποτε και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε, παρ΄ όλες τις αντίξοες συνθήκες που μας συμβαίνουν καθημερινά με τους τραυματισμούς.

Θα τα ξεπεράσουμε κι αυτά και θα παλέψουμε όλοι για όλους για να στεφθούμε ξανά πρωταθλητές, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ξανά το όνειρο, που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top