ΒΟΜΒΑ – ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Άνθρωπος από το εξωτερικό για κατάθεση για την υπόθεση κυκλώματος στο ποδόσφαιρο

ΒΟΜΒΑ – ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Άνθρωπος από το εξωτερικό για κατάθεση για την υπόθεση κυκλώματος στο ποδόσφαιρο

Οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου διεξάγονται σε στενή συνεργασία με το Τμήμα του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Η Αστυνομία μελετώντας την κατάθεση που έδωσε ο Δήμαρχος Πάφου σχετικά με την τοποθέτηση βόμβας στο όχημα της μητέρας του κ. Φαίδωνος προχώρησε στην διευθέτηση καθόδου στην Κύπρο ατόμου από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος το εν λόγω πρόσωπο είναι παράγοντας του ποδοσφαίρου ενώ έχουν γίνει όλες οι επαφές από τις αστυνομικές αρχές για την μετάβαση του εν λόγω προσώπου για κατάθεση.

Η καταγγελίες αφορούν «κύκλωμα που λυμαίνεται το κυπριακό ποδόσφαιρο» όπως χαρακτηριστικά ανάφερε σε δηλώσεις του ο κ. Φαίδωνος.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και η δημοσιογράφος Ντόρα Χριστοδούλου μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν καταθέσει 30 άτομα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

ΒΟΜΒΑ- ΦΑΙΔΩΝΟΣ: 'Έδωσε' ναρκωτικά, ποδόσφαιρο, τζόγο και άλλους

Βαρείς χαρακτηρισμούς Φαίδωνος για Αστυνομία: «Επίορκοι και ανίκανοι»

ΒΟΜΒΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Δώδεκα πρόσωπα γνωστά στις Αρχές πέρασαν την πόρτα του ΤΑΕ Πάφου

Βόμβα κατάστρεψε το όχημα της μητέρας του Φαίδωνος - Τοποθέτηση από Δήμαρχο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE