ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπαράθεση μεταξύ Ιωνά και Ερωτοκρίτου: ‘Για να ακούσεις τι εν να πω;’ – Δηλώσεις Βουλευτών

Αντιπαράθεση μεταξύ Ιωνά και Ερωτοκρίτου: ‘Για να ακούσεις τι εν να πω;’ – Δηλώσεις Βουλευτών

Αντιπαράθεση μεταξύ του Υπ. Δικαιοσύνης κα Δημοσίας Τάξεως και της βουλευτή του ΔΗΚΟ, Χριστιάνας Ερωτοκρίτου, σημειώθηκε, λίγο πριν προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Συγκεκριμένα, πριν τις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου προσκάλεσε τον Ιωνά Nικολάου να μιλήσει και αυτός της είπε: «Αφού είπετε τα μέσα. Εν για ν' ακούσεις τι εν να πω;», για να του απαντήσει πως «ότι είπα μέσα θα το πω τζιαί έξω». Αυτό συνέβη, μετά τη δήλωση του κ.Αβέρωφ και πριν αυτές του Υπουργού.

Στην συνέχεια, οι βουλευτές των κομμάτων, προχώρησαν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, σχετικά με τις αναπομπές που εξετάστηκαν από την ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 3/1.

Πρώτος μίλησε στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέφερε ότι: «Δυστυχώς η Βουλή περιέπλεξε το έργο της Αστυνομίας εναντίον της διαφθοράς. Τώρα θα πρέπει να περιμένει δικαστικό ένταλμα για να διερευνήσει τα μέλη της που μπορεί να διέπραξαν αδικήματα διαφθοράς. Ήταν έντονος και εντός και εκτός».       

Μετά τη δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης, η κα. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου του ΔΗΚΟ δήλωσε: «Δεν συμφωνούμε με την ανεξέλεγκτη κατάχρηση εξουσίας σε κάποιους. Για πρώτη φορά δημιουργείται ένα σώμα στην Αστυνομία η Υπηρεσία Εσωτερικου Ελέγχου για να μπορεί να πατάσσει τη διαφθορά εκεί που υπάρχει. Επιμέναμε για διενέργεια άλκοτεστ και νάρκοτεστ στα μέλη της αστυνομίας και απορρίψαμε τη δεύτερη αναπομπή από τον Πρόεδρο».

Ο κ. Μυριάνθους της ΕΔΕΚ ανάφερε: «Χαιρετίζουμε την υπερψήφιση του νόμου για τους χαμηλοσυνταξιούχους και την εξάμηνη φορολογική παράταση».

Επίσης, ο κ. Κωστής Ευσταθίου της ΕΔΕΚ δήλωσε ότι: «Δεν μπορούμε να συμφωνούμε με ό,τι έρχεται από τον υπουργό. Ο έλεγχος νομιμότητας γίνεται πρώτιστα από τα δικαστήρια».      

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top