ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέκει καλά ο Άρης στο ΓΣΠ – Τον «πληγώνει» η άμυνα του τον ΑΠΟΕΛ

Στέκει καλά ο Άρης στο ΓΣΠ – Τον «πληγώνει» η άμυνα του τον ΑΠΟΕΛ

Σε ένα «γεμάτο» πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ από γκολ και φάσεις βρήκε τον ΑΠΟΕΛ και τον Άρη να οδηγούνται στα αποδυτήρια με τα ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση οδηγού στο 4ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νούνο Μοράις, ενώ ο Άρης σε μια από τις αντεπιθέσεις στο 24ο λεπτό κατάφερε να γίνει ουσιαστικός και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με όμορφο σουτ του Ενγκολόκ.

Ο ΑΠΟΕΛ φυσικά απάντησε άμεσα στο γκολ που δέχθηκε και με τον Ντε Καμάργκο στο 29ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Οι πανηγυρισμοί από πλευράς γηπεδούχων δεν πρόλαβαν να κοπάσουν και ο Άρης στο 35ο λεπτό έφερε και πάλι το ματς στην ισοπαλία.

Το γρήγορο γκολ των «γαλαζοκιτρίνων” μόλις στο 4ο λεπτό, άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε άλλη πνοή και μια «άγρια» ομορφιά στον αγώνα.  

Οι του ΑΠΟΕΛ ναι μεν πήραν προβάδισμα στο παιχνίδι δύο φορές, χάνοντας και κάποιες κλασικές ευκαιρίες με τους Μοράις και Ντε Καμάργκο στο 8ο και 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο ο Άρης σε δύο κόντρα αντεπιθέσεις του, εκμεταλλεύτηκε την ευάλωτη άμυνα των «γαλαζοκιτρίνων» και έφερε ισάριθμες φορές το ματς στα ίσα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη μπορεί να είναι το φαβορί για τη νίκη στον αποψινό αγώνα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να παρουσιαστεί με πιο βελτιωμένη εικόνα αν θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στο 2018.

Απ την άλλη η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου στέκει καλά στο γήπεδο κοιτάζει στα μάτια τον αντίπαλο της και είναι σίγουρο ότι στο δεύτερο μέρος θα επιδιώξει με την ίδια συνταγή να «χτυπήσει» και πάλι στην κόντρα επίθεση για να πάρει κάποιο βαθμολογικό όφελος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top