ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Πίσω από τα σίδερα θα παραμείνουν οι δύο Κύπριοι

ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Πίσω από τα σίδερα θα παραμείνουν οι δύο Κύπριοι

Τουλάχιστον μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου θα μείνουν στη φυλακή των νησιών Φίτζι τα δύο αδέρφια από την Κύπρο που κατηγορούνται για έσοδα από παράνομη δραστηριότητα και ξέπλυμα παράνομου χρήματος.

Όπως αποφάσισε το δικαστήριο την Πέμπτη (4/1) τα δύο αδέρφια πρέπει να παραμείνουν υπό κράτηση, καθώς έχουν κατηγορηθεί για έξι υποθέσεις ξεπλύματος ύψους 3.060 ευρώ την ώρα που στην κατοχή τους βρέθηκαν 150.000 ευρώ.

Αίτηση του ενός για χρήση της πιστωτικής του κάρτας απορρίφθηκε από το δικαστήριο καθώς η κάρτα αποτελεί τεκμήριο στην έρευνα που διενεργείται.

Τα δύο αδέρφια από τη Λάρνακα συνελήφθησαν στα νησιά Φίτζι στις 22 Δεκεμβρίου μετά από εκατοντάδες πράξεις με πιστωτικές κάρτες σε συγκεκριμένο ΑΤΜ.

Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με συνολικά 293 κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE