ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Αντιμέτωποι με 293 κατηγορίες οι δύο Κύπριοι – Παρουσιάζονται ενώπιον δικαστηρίου

ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Αντιμέτωποι με 293 κατηγορίες οι δύο Κύπριοι – Παρουσιάζονται ενώπιον δικαστηρίου

Την Παρασκευή 5/1, θα παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου στα Νησιά Φίτζι, οι δύο Κύπριοι που κρατούνται στις τοπικές φυλακές.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της σελίδας Fijivillage.com, τα δύο αδέλφια από την Κύπρο, Λ.Π και Κ.Π, φέρονται να συμμετείχαν σε πολλαπλές ύποπτες συναλλαγές σε ΑΤΜ τον περασμένο μήνα, και πλέον τίθενται αντιμέτωποι με 293 κατηγορίες, όπου θα τους απαγγελθούν το πρωί της Παρασκευής 5/1, στο Δικαστήριο Suva.

Οι δύο άνδρες είχαν προηγουμένως κατηγορηθεί από κοινού για 6 μετρήσεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που αφορούσαν $ 3.060, αλλά τα χρήματα που είχαν κατασχεθεί από αυτά ήταν $ 150.000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».