ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το…τρακάρισμα του Γιαννιώτα με τον Μοράν της ΑΕΚ

Το…τρακάρισμα του Γιαννιώτα με τον Μοράν της ΑΕΚ

Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι «δικοί» μας ποδοσφαιράνθρωποι οι οποίοι στο παρελθόν…έπεσαν πάνω στον Ερίκ Μοράν κι έχουν παρακολουθήσει live το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στα ισπανικά γήπεδα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τα χρόνια της κοινής θητεία τους στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στη Λεγκανές Δημήτρης Σιόβας είναι δύο εξ αυτών, υπάρχει όμως κι ακόμη ένας με τον οποίο βρέθηκε face to face στο…πεδίο της μάχης. Ο Γιάννης Γιαννιώτας υπήρξε αντίπαλος του Βάσκου αμυντικού μέσου της Ένωσης στο παιχνίδι Κυπέλλου Βαγιαδολίδ – Λεγκανές (1-2) στις 25 Οκτωβρίου.

Σε εκείνο το ματς ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 90 λεπτά, ενώ ο Μοράν έπαιξε μόνο για ένα ημίχρονο και εν συνεχεία έγινε αλλαγή.

Παρεμπιπτόντως, στον επαναληπτικό αγώνα (Λεγκανές – Βαγιαδολίδ 1-0) που έλαβε χώρα στις 28 Νοεμβρίου ο Γιαννιώτας έπαιξε 66 λεπτά ενώ ο Μοράν ήταν εκτός αποστολής.

Η «ΩΡΑ» μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει το…report του Γιαννιώτα για τον Μοράν, ωστόσο τα μόλις 45 λεπτά της συνάντησής τους στο χορτάρι, δεν προσέφεραν τη δυνατότητα στον Έλληνα διεθνή παίκτη να προχωρήσει σε μια ασφαλή σκιαγράφηση του αγωνιστικού προφίλ του new entry ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top