Νέα ανακοίνωση ΑΕΚ για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Νέα ανακοίνωση ΑΕΚ για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Το βράδυ της Παρασκευής (05-01-2018) η ΑΕΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού τα Γραφεία του Σωματείου θα είναι ανοικτά αύριο (06/01) από τις 14:30-17:30.

Η πώληση εισιτηρίων του ντέρμπι με την Ανόρθωση για τους φίλαθλους της ομάδας μας γίνεται ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στην διεύθυνση www.cfa.com.cy.

 

Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

H πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (06/01).

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία του Σωματείου ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά (24655999)».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE