Μίλησε και για πέναλτι ο «Πούρσα» για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα (video)

Μίλησε και για πέναλτι ο «Πούρσα» για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα (video)

Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα δήλωσε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που ήταν κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι. Θέλαμε να πάμε το αποτέλεσμα μέχρι τα τελευταία λεπτά και πιστεύαμε πως θα είχαμε την ευκαιρία για περισσότερες απαιτήσεις. Δεν είναι εύκολο να παίξεις στα ίσα τον Απόλλωνα. Καταθέσανε ψυχή τα παιδιά. Σταθήκαμε και τυχεροί σε κάποιες φάσεις, το χρειαζόμαστε γιατί δεν είχαμε τύχη μέχρι τώρα. Μας μένει μια πικρία γιατί στη φάση που ζητήσαμε και πέναλτι μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο τελείωμα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο, ένας πόντος με τον Απόλλωνα είναι σημαντικός. Για να παραμείνουμε στην κατηγορία χρειάζονται νίκες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έσπρωξε σε όλο το παιχνίδι. Η Σαλαμίνα έχει πολύ μέλλον με αυτά τα δικά της παιδιά».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE