ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Παρέμεινε ουδέτερος όπως υποσχέθηκε ο Ακιντζί

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Παρέμεινε ουδέτερος όπως υποσχέθηκε ο Ακιντζί

Διαφύλαξε την ουδετερότητά του, όπως υποσχέθηκε πριν 2,5 χρόνια, και σε αυτές τις «εκλογές», δήλωσε ασκώντας το δικαίωμα ψήφου ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος πήγε περπατώντας από το σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του Μεράλ, στο δημοτικό σχολείο όπου ψήφισαν, καθώς είναι πολύ κοντά.


Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας «βουλής» συνεχίζεται ομαλά από τις 8 το πρωί. Ο Τ/κ ηγέτης ψήφισε στις 10 το πρωί στην κατεχόμενη Λευκωσία. Εκτός του Πρωτοχρονιάτικου μηνύματός του, πρόσθεσε, δεν έκανε προεκλογικά την παραμικρή δήλωση. Με την ίδια προσοχή, ανέφερε, θα ανταποκριθεί και στο αποτέλεσμα των «εκλογών».

Ο Μουσταφά Ακιντζί αφού σημείωσε ότι η "εκλογική" διαδικασία διεξήχθη σε διαφορετικό κλίμα με την πιο εντατική χρήση των μέσων επικοινωνίας και της σύγχρονης τεχνολογίας και γι’ αυτό το λόγο με περισσότερο σεβασμό στο περιβάλλον και αποφυγή της ηχορύπανσης, συνεχάρη τα πολιτικά κόμματα για την "προεκλογική", που ήταν ήρεμη.

Είναι σημαντικό, είπε, οι «εκλογές» να ολοκληρωθούν με δημοκρατικό τρόπο και ευχήθηκε το αποτέλεσμα να οδηγήσει τον «λαό» σε καλύτερες και πιο όμορφες μέρες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE