ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο εκλεκτός χαφ για την «Κυρία»

Ο εκλεκτός χαφ για την «Κυρία»

Όπως σας αναφέραμε και στο προηγούμενο μας ρεπορτάζ, η Ανόρθωση κινείται για απόκτηση, πέρα από επιθετικού, και για παίκτη στον χώρο του κέντρου.

Τελευταίες πληροφορίες φέρουν πως ο εκλεκτός για να ενισχύσει την Ανόρθωση στον άξονα, ανασταλτικός χαφ, είναι ο 27χρονος Νιγηριανός μέσος Εμμανουέλ Ιγκιέμπορ.  Μάλιστα δε, «Κυρία» και παίκτης συμφώνησαν προφορικά και όλα συνηγορούν ότι θα επισημοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα ο «γάμος» με το πέσιμο των υπογραφών στα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, γνωρίζει τον παίκτη μέσα από την παρουσία του Νιγηριανού άσου από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την τριετία 2014-2017.  Αγωνίστηκε και στην άλλη ομάδα του Τελ Αβίβ, τη Χάποελ, τη σεζόν 2011-2012.

Ο Εμμανουέλ Ιγκιέμπορ είχε και πέρασμα από τη Νορβηγία, στη Λίλλεστρομ, από Ισπανία, Μπέτις, καθώς και Τουρκία, τη Ριζεσπόρ.

Από πέρσι ανήκε στην ομάδα της Αμερικής, τη Βανγκούβερ Γουάιτκαπς.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top