ΑΡΓΑΚΑ: Τους έφταιξαν τα κακόμοιρα τα ζώα – Τους βρήκε να τρώνε δηλητήριο

ΑΡΓΑΚΑ: Τους έφταιξαν τα κακόμοιρα τα ζώα – Τους βρήκε να τρώνε δηλητήριο

Αντιμέτωπη με ένα φρικτό θέαμα ήρθε το πρωί της Πέμπτης 11/01 γυναίκα από την Αργάκα της Πάφου.

Η ίδια όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης (11/01)  το υποστατικό που διαθέτει στην Αργάκα όπου εκεί βρίσκονται τα σκυλιά της.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση της, 5 από τα 12 σκυλιά της μετέβησαν σε παρακείμενο χώρο με λεμονόδεντρα και μετά από λίγο τα τέσσερα από αυτά επέστρεψαν με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως τα σκυλιά είχαν δαγκώσει ένα κομμάτι νωπό κρέας το οποίο άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στο σημείο. Μάλιστα στο κρέας είχαν τοποθετήσει δηλητήριο.

Τα σκυλιά εξετάστηκαν από Κυβερνητικό κτηνίατρο όπου διαπίστωσε ότι ο θάνατος τους οφείλεται σε δηλητηρίαση.

Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία Πόλεως Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE