ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο μνημείο της ΤΜΤ ο Ακιντζί για τα έξι χρόνια από το θάνατο Ντενκτάς

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο μνημείο της ΤΜΤ ο Ακιντζί  για τα έξι χρόνια από το θάνατο Ντενκτάς

Εκδηλώσεις μνήμης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13/1 στα κατεχόμενα με την ευκαιρία των έξι χρόνων από το θάνατο του πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς, σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ.

Κατά την εκδήλωση προς τιμή του Ραούφ Ντενκτάς ενώπιον του μνημείου της ΤΜΤ στην κατεχόμενη Λευκωσία θα παραστεί και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ο οποίος θα υπογράψει και το βιβλίο μνήμης.

Θα πραγματοποιηθεί ακόμα εκδήλωση σε πολιτιστικό κέντρο στο οποίο κύριος ομιλητής θα είναι ο γιός του Ντενκτάς, ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος και «υπουργός οικονομικών» Σερντάρ.

Όπως αναφέρεται, κατά την αυριανή ημέρα οι σημαίες στα κατεχόμενα θα κυματίζουν μεσίστιες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE