Tα χρήματα που θα παίρνουν οι «Μαχητές» στο Survivor 2

Tα χρήματα που θα παίρνουν οι «Μαχητές» στο Survivor 2

Στον αέρα της εκπομπής «Επιτέλους σαββατοκύριακο» το πρωί του Σαββάτου 13/1, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως έχει μάθει ότι τα χρήματα που θα παίρνουν εβδομαδιαίως οι «Μαχητές», τα οποία θα είναι λιγότερα σε σχέση με πέρυσι και συγκεκριμένα θα είναι 250 ευρώ.

«Έχω μάθει, πάντως, ότι τα ποσά τα οποία δίνουν στους μη διάσημους, στους μαχητές, είναι πολύ μικρότερα σε σχέση με αυτά που έδιναν στο Survivor 1. Νομίζω ότι είναι 250 ευρώ την εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαιώνει, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, τη βούληση για τριμερή συνάντηση ΥΠΕΞ Ελλάδας – Συρίας – Κύπρου τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της 80ής Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των ΗE στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE