ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήκωσε μεγάλο ποσό από τράπεζα αλλά της έδωσαν περισσότερα! Κατέληξε με χειροπέδες 55χρονη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σήκωσε μεγάλο ποσό από τράπεζα αλλά της έδωσαν περισσότερα! Κατέληξε με χειροπέδες 55χρονη

Συνελήφθη γύρω στις 20;00 της Παρασκευής 12/1  βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, γυναίκα ηλικίας 55 χρόνων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από Συνεργατικό Τραπεζικό Ίδρυμα.      

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιανουαρίου, 2018, η γυναίκα είχε επισκεφθεί το συγκεκριμένο τραπεζικό ίδρυμα για ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από το λογαριασμό της. Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, στη γυναίκα είχε δοθεί μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, από αυτό που είχε ζητήσει, με αποτέλεσμα αυτή να το παραλάβει και να φύγει από την τράπεζα.
    
Η 55χρονη οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα τετραήμερης κράτησης. 
    
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.