Η αποκάλυψη Κύπριας τραγουδίστριας που μας ξάφνιασε: «Σταμάτησα το τραγούδι γιατί ο άντρας μου προέβλεπε ότι θα χωρίζαμε»

Η αποκάλυψη Κύπριας τραγουδίστριας που μας ξάφνιασε: «Σταμάτησα το τραγούδι γιατί ο άντρας μου προέβλεπε ότι θα χωρίζαμε»

Η Μαριάντα Πιερίδη σεβάστηκε τη γνώμη του συζύγου της, Δημήτρη Κατριβέση οποία ήταν ότι η δουλειά τους θα τους χώριζε και αποφάσισε να σταματήσει το τραγούδι.

 

«Ο ένας λόγος που άφησα το τραγούδι είναι ο Νικόλας  και ο άλλος είναι ο Δημήτρης. Ξεκινήσαμε έτσι, αλλά δεν γινόταν. Το συζητήσαμε, ο ίδιος μου είπε ότι προβλέπει από τώρα ότι θα χωρίσουμε. Δεν ήταν ότι αισθανόταν άσχημα που με έβλεπε, δεν …έβγαινε.

 Μάλλον είναι πάρα πολύ απαιτητική η δική του η δουλειά και δεν γινόταν, ή θα έπρεπε να σταματήσω εγώ ή θα έπρεπε να σταματήσει εκείνος. Ήταν και δική μου απόφαση εννοείται γιατί κάποια στιγμή άρχισα να αισθάνομαι ότι τρέχω πάνω σε έναν διάδρομο γυμναστηρίου.

 Οπότε έχοντας το γνώθι σ’ αυτόν, θεώρησα ότι δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίζω και να κάνω κάτι το οποίο έτσι όπως το κάνω, δεν μου αρέσει», αποκάλυψε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά η Κυπρια τραγουδίστρια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE