Ένταση μετά τη διάσκεψη με πρωταγωνιστές τους Λέβι – Αυγουστή!

Ένταση μετά τη διάσκεψη με πρωταγωνιστές τους Λέβι – Αυγουστή!

Ένταση προέκυψε με το πέρας της δημοσιογραφικής διάσκεψης του αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης για την 20η αγωνιστική του «μαραθωνίου».

Οι δύο προπονητές στις δηλώσεις τους άφησαν αιχμές και το κλίμα ηλεκτρίστηκε, με αποτέλεσμα όλα να συνεχιστούν έξω από την αίθουσα τύπου. Οι δύο προπονητές έφτασαν πολύ κοντά, αφού υπήρξε ένταση μεταξύ τους, ενώ μετά ενεπλάκησαν και περισσότεροι σε αυτόν τον «καυγά».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ρόνι Λέβι έχει παράπονα για την κίνηση του Φώτη Παπουλή, ενώ ο κόουτς των «κυανόλευκων» θεωρεί ότι υπήρξε πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του. Τα πράγματα ηρέμησαν ύστερα από αρκετή ώρα, όταν παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι.

Τελικά, κανείς δεν ξέχασε τις εντάσεις του πρώτου γύρου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και περιμένουν να ματς των «play-off» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE