Κύπρος: Ξύλο σε παιχνίδι Γ΄ κατηγορίας – Καταζητείται προπονητής ομάδας!

Κύπρος: Ξύλο σε παιχνίδι Γ΄ κατηγορίας – Καταζητείται προπονητής ομάδας!

Σε καταγγελία στην αστυνομία προέβη 22χρονος ποδοσφαιριστής ομάδας που αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία με αφορμή βία που υπέστηκε στο περιθώριο αγώνα το Σάββατο (13/1).

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν με απειλές και ύβρεις του 50χρονου προπονητή της αντίπαλης ομάδας, χωρίς να αντιδράσει ο παραπονούμενος.

Μόλις, όμως, τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο και ενώ ο παραπονούμενος βρισκόταν εντός του γηπέδου, ο προπονητής τον προσέγγισε και τον κτύπησε με τα χέρια στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ με τον αγκώνα στο δεξιό πλευρό και με το χέρι στο πρόσωπο.

Διαβάστε τη συνέχεια, πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη να συναντηθεί το συντομότερο δυνατόν με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, επιβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

BEST OF TOTHEMAONLINE