ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έβγαλαν όλοι μαχαίρια στο Τσίρειο…

Δεν έβγαλαν όλοι μαχαίρια στο Τσίρειο…

Επεκράτησε ένταση χθες στο Τσίρειο. Όπως σε όλα τα ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα- Ανόρθωση ή το αντίστροφο. 

Δεν έφτανε ο πανηγυρισμός του Φώτη Παπουλή (θα έπρεπε να τον αποφύγει ο Ελλαδίτης άσος), ακολούθησαν οι δηλώσεις των δυο προπονητών, οι οποίες φανέρωσαν ότι κάθε άλλο παρά αγαστή είναι η σχέση τους. 

Στο καπάκι φρόντισαν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των δυο ομάδων, Φανούρης Κωνσταντίνου και Σάββας Πηλακούτας, να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά. 

Ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα, μας είπε ότι ο Ρόνι Λέβι είπε στον Αυγουστή, πως θέλει να φάει ψωμιά (δεν το είπε ακριβώς έτσι ο Φανούρης, αλλά κάπως έτσι) για να γίνει προπονητής! 

Από την άλλη ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Κυρίας, κατηγόρησε τον προπονητή του Απόλλωνα, ότι χρησιμοποίησε ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς στη διάρκεια του αγώνα εναντίον του δικού τους τεχνικού! 

Λίγο “ξεχείλωμα” της εικόνας, σε σχέση με το σκηνικό που επεκράτησε, λογικά πρέπει να έκαναν και οι δυο εκπρόσωποι τύπου. Δεν νομίζουμε φυσικά να μην έγινε τίποτε απ’ όλα αυτά που δήλωσαν. 

Ωστόσο, όφειλαν και οφείλουν να σκεφτούν ότι οι ομάδες τους, θα αναμετρηθούν άλλες δυο φορές στο πλαίσιο της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Μη αποκλειόμενης και της πιθανότητας να προκύψει καμιά “σύγκρουση” τους στον θεσμό του κυπέλλου. 

Δεν απευθυνόμαστε μόνο στους Φανούρη και Πηλακούτα. Όλοι όσοι στέλνουν μηνύματα προς τον κόσμο, όπως και οι πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο, οφείλουν να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά της (δεδομένης δυστυχώς) αντιπαράθεσης που υπάρχει για πολλά χρόνια μεταξύ των δυο ομάδων. 

Η φωτογραφία που… συνοδεύει τις σκέψεις μας, δείχνει πάντως ότι δεν “έβγαλαν μαχαίρια” όλοι οι πρωταγωνιστές. Οι Ζελάγια και Σίλντεφελντ, ασπάστηκαν ο ένας τον άλλον, δίδοντας το μήνυμα ότι η αντιπαράθεση τους, ήταν μόνο για τα 95-100 λεπτά της αναμέτρησης. Το ίδιο πράγμα έκαναν και οι περισσότεροι παίχτες των δυο ομάδων. 

Αυτό είναι το πραγματικό νόημα του ποδοσφαίρου! Κι όχι να… τσακώνονται μερικοί σαν τα κοκόρια, με αποτέλεσμα να φανατίζουν και τους υποστηρικτές των ομάδων τους. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top