Έρχεται από αποχή 9 μηνών ο Ρομάν…

Έρχεται από αποχή 9 μηνών ο Ρομάν…

Ελκυστικό είναι το βιογραφικό του Ισπανού εξτρέμ Ρομάν, τον οποίο περιμένουν στην ΑΕΛ, να έλθει αύριο τα ξημερώματα στην Κύπρο. Το ότι πέρασε από διάσημους συλλόγους, έστω κι αν δεν έπαιξε στις πρώτες ομάδες τους, δεν είναι λίγο πράγμα. 

Το γεγονός που προβληματίζει είναι ότι ο 24χρονος παίχτης, έγραψε την τελευταία επίσημη συμμετοχή στις 7 του περασμένη Απρίλη, σε παιχνίδι του Πολωνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Σλάσκ Βρότσλαβ. 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για το βιογραφικό του παίχτη.  

Όπως και ΕΔΩ για τις θέσεις που αγωνίζεται ο Ρομάν. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE