Οι επιλογές του Μπαλταζάρ για να «χτυπήσει» αποτέλεσμα στο ΓΣΠ!

Οι επιλογές του Μπαλταζάρ για να «χτυπήσει» αποτέλεσμα στο ΓΣΠ!

Η ΑΕΛ θέλει βαθμό ή βαθμούς μέσα στο ΓΣΠ για να μπορέσει να πλησιάσει περισσότερο την τετράδα, αλλά και να ξεφύγει από την καταδίωξη της Ομόνοιας.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ παρατάσσει με ότι καλύτερο έχει τους «λέοντες» σε ένα ματς που είναι προγραμματισμένο για τη δεύτερη αγωνιστική του «μαραθωνίου» που σιγά-σιγά «βαδίζει» προς το φινάλε.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές…

Βοζίνια, Σίλβα, Αβραάμ, Ιρένε, Λαφράνς, Αϊρόσα, Σασσί, Μιτρέα, Γουίλερ, Σοάρες, Μπενίτεζ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE