Αστυνομία για περιστατικό με σύζυγο ποδοσφαιριστή – «Γνωμάτευση από Ν. Υπηρεσία»

Αστυνομία για περιστατικό με σύζυγο ποδοσφαιριστή – «Γνωμάτευση από Ν. Υπηρεσία»

Γνωμάτευση από τη Νομική Υπηρεσία για το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/01) στην Έγκωμη.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κατωκοπιάς Λούις Κάρλος, συνελήφθη από αστυνομικούς για εξακρίβωση στοιχείων, λίγο πριν παραλάβει το παιδί της από το σχολείο. Σύμφωνα πάντα με την εν λόγω ιστοσελίδα, οι αστυνομικοί έβαλαν, μάλιστα, χειροπέδες στη γυναίκα, η οποία –να σημειωθεί- δεν μιλούσε αγγλικά.

Σημειώνεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση από τα γραφείο Τύπου της Αστυνομίας: «Αναφορικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σήμερα σε αθλητική, ενημερωτική ιστοσελίδα, σχετικά με έλεγχο από δύο μέλη της Αστυνομίας σε γυναίκα, η Αστυνομία αναφέρει ότι:

Λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες οδηγίες, το όλο θέμα θα τεθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο, να τύχει διερεύνησης από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE