Πορεία Κούρδων στη Λευκωσία για τις επιθέσεις της Τουρκίας στην Αφρίν

Πορεία Κούρδων στη Λευκωσία για τις επιθέσεις της Τουρκίας στην Αφρίν

Πορεία πραγματοποιούν την Πέμπτη 18/1 στη Λευκωσία οι Κούρδοι της Κύπρου, για να ενημερώσουν για τις επιθέσεις που διενεργεί ο τουρκικός στρατός στην αυτόνομη περιοχή της Αφρίν, προς το δυτικό άκρο της βόρειας συριακής επικράτειας.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτιστικού Κέντρου Κουρδιστάν «Θεόφιλος», η πορεία θα ξεκινήσει στις 11.15 π.μ., από το χώρο μπροστά στο Υπουργείο Εσωτερικών.
 
Ακολούθως θα κατευθυνθεί προς τη Ρωσική πρεσβεία, όπου και αναμένουν να έχουν συνάντηση με εκπρόσωπο της πρεσβείας, για να ζητηθεί η παρέμβαση της Ρωσίας, ώστε να σταματήσουν οι τουρκικές επιθέσεις.
 
Κατά τις 12.15 το μεσημέρι οι Κούρδοι θα πορευθούν προς το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας. Εκεί θα έχουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνάντηση με στελέχη της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, για να επιδώσουν επιστολή για να διαβιβαστεί στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE