ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περίπου 200χιλιαρικά η διαφορά Ομόνοιας και Λούγκο για Κατελάρη

Περίπου 200χιλιαρικά η διαφορά Ομόνοιας και Λούγκο για Κατελάρη

Η πρώτη απάντηση που έδωσε η Ομόνοια στην Ισπανική Λούγκο για τον Κατελάρη ήταν αρνητική καθώς στην ομάδα της Λευκωσίας δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το ποσό που δίνουν οι Ισπανοί για τον Διεθνή Κύπριο αμυντικό.

Όπως μαθαίνουμε η προσφορά που δέχθηκαν οι «πράσινοι» από την Λούγκο άγγιξε τα 450χιλιάρικα, με την Ομόνοια όμως να ζητάει περίπου γύρω στις 650 με 700 χιλιάδες ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Οι δύο διοικήσεις είναι σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους για την περίπτωση Κατελάρη και δεν αποκλείεται ο Ισπανικό σύλλογος που «καίγεται» για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή εντός των επόμενων ωρών να επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση προς τους «πράσινους».

Ο Φάνος Κατελάρης την τελευταία διετία είναι ένας παίκτης που βρίσκει θέση βασικού στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να τον θεωρούν μια σημαντική μονάδα στο ρόστερ της Λευκωσιάτικη ομάδας.

Οι εμφανίσεις του με την «πράσινη» φανέλα έχουν κάνει αρκετές ομάδες να επιδείξουν ενδιαφέρον.  Ο Κατελάρης  είναι ένας ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίζεται για το έντονο πάθος του αλλά και την δύναμη του μέσα στον αγωνιστικό και δείχνει ότι έχει όλη την προοπτική για μεγάλη βελτίωση.

Ο 21χρόνος Κύπριος αμυντικός προς το παρόν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και η Ομόνοια με όλα τα πιο πάνω αλλά και με το δεδομένο αυτό θέλει να βγει όσον περισσότερο κερδισμένη γίνεται.

***Διαβάστε και το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1) για την πρόταση που έρχεται από την Ισπανία για τον Φάνο Κατελάρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top