ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα ο 14χρονος – Δεν έφερε προστατευτικό κράνος

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα ο 14χρονος – Δεν έφερε προστατευτικό κράνος

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 14χρονος από την Λάρνακα, που βρίσκεται διασωληνωμένος στον αναπνευστήρα στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 14χρονου ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 14:30 του Σαββάτου 20/1 στο Μενεού Λάρνακας,, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε στο πίσω αριστερό μέρος σταθμευμένου διπλοκάμπινου όχηματος.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός δεν έφερε κράνος, ενώ δεν έχει γίνει οποιαδήποτε καταγγελία στην Αστυνομία για το ατύχημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ανήλικος μοτοσικλετιστής, αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, ο 14χρονος μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα αναφέρθηκε στην Αστυνομία λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα.

ToThemaOnline/ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top