«Μακάρι όλοι να έχουν την καρδιά και τη λεβεντιά του…» (pics)

«Μακάρι όλοι να έχουν την καρδιά και τη λεβεντιά του…» (pics)

Ο πρόεδρος της Petrolina ΑΕΚ, Ανδρέας Λευκαρίτης, σαφέστατα νιώθει απογοητευμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του Κύπριου καλαθοσφαιριστή, Γιώργου Παλάλα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανανέωσε την εικόνα προφίλ του βάζοντας μία πανηγυρική με τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή.

 

Κάτω στα σχόλια της ανάρτησης του ο πρόεδρος, Ανδρέας Λευκαρίτης, έγραψε:

«Μακάρι όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται για οποιοδήποτε άθλημα να έχουν την καρδιά και τη λεβεντιά του φίλου μου Γιώργου. Τίποτε δεν μας σταματά. Ακόμη έχεις πολλά να μας δώσεις»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE