ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Παιδάκια αντίκρισαν τον νεκρό άνδρα – Άμεσα μέτρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Παιδάκια αντίκρισαν τον νεκρό άνδρα – Άμεσα μέτρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άμεσα κινητοποιήθηκε το Υπουργείο Παιδείας στο άκουσμα της είδησης για εντοπισμό νεκρού άνδρα στο Α΄Δημοτικό Σχολείο Κοκκινοτριμιθιάς το πρωί της Τρίτης (23/01).

Ο λόγος είναι ότι κάποια παιδάκια αντίκρισαν το άψυχο σώμα του 23χρονου άνδρα στον χώρο του σχολείου.

Τα ονόματα των παιδιών αυτών καταγράφηκαν και έχουν γίνει ήδη διευθετήσεις προκειμένου να αξιολογηθούν από κλινικό ψυχολόγο. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη (24/01).

Εδώ να σημειωθεί ότι τον νεαρό Ελληνοκύπριο εντόπισε αρχικά η καθαρίστρια του σχολείου, η οποία υπέστη νευρικό κλονισμό. Ήδη έχει λάβει την ανάλογη αγωγή.

Άμεση ήταν και η κινητοποίηση του Συνδέσμου Γονέων αλλά και της Δεύθυνσης του Σχολείου. Είναι ενδεικτικό ότι οι γονείς είχαν ειδοποιηθεί να μην μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Το ThemaOnline λόγω της υφής του συμβάντος δεν πρόκειται να μεταδώσει άλλες πληροφορίες. Οι όποιες πληροφορίες δημοσιεύουμε αφορούν το δημόσιο συμφέρον και μόνο.

Φάνης Μακρίδης


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ιάκωβος Ιακώβου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE