ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντικές διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Σημαντικές διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του ντέρμπι

O Απόλλωνας μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook διευκρινίζει όλα ισχύουν για την προπώληση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.


Δείτε την σχετική ανακοίνωση:
Η προπώληση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους του Απόλλωνα ενόψει τους εκτός έδρας αγώνα του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 18:00 στο ΓΣΠ θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου.

Στον αγώνα αυτό θα ισχύσει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για πώληση εισιτηρίων στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης μόνο μέσω της ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy.

Διευκρινίζεται ότι:

-Τα εισιτήρια των φιλάθλων του Απόλλωνα είναι στη Βόρεια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ.

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας.

-Η είσοδοι του Σταδίου την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή, στις 16:30.

-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top