Ποιος να το πίστευε;

Ποιος να το πίστευε;

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου αφού κατά την περσινή χρονιά έπεσε στην Β΄Κατηγορία, την ομάδα ανέλαβε ο Γιώργος Τσόκκος και η ομάδα έγινε εταιρεία, της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Τσόκκος.

Κανείς μα κανείς δεν περίμενε πως τα πράγματα θα πηγαίναν τόσο καλά, η ΕΝΠ είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και οικονομικά τα πάει άριστα καθώς σύμφωνα και με την ενημέρωση που έγινε στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη (23/1) οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι και τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE