Ποιος να το πίστευε;

Ποιος να το πίστευε;

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου αφού κατά την περσινή χρονιά έπεσε στην Β΄Κατηγορία, την ομάδα ανέλαβε ο Γιώργος Τσόκκος και η ομάδα έγινε εταιρεία, της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Τσόκκος.

Κανείς μα κανείς δεν περίμενε πως τα πράγματα θα πηγαίναν τόσο καλά, η ΕΝΠ είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και οικονομικά τα πάει άριστα καθώς σύμφωνα και με την ενημέρωση που έγινε στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη (23/1) οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι και τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE