Δείπνο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο… για να του φτιάξουν το ηθικό!

Δείπνο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο… για να του φτιάξουν το ηθικό!

Συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του και δείπνησαν όλοι μαζί σε μια προσπάθεια να του… φτιάξουν το ηθικό ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο Πορτογάλος άσος έχει… ξενερώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ανακοινώσει στους συμπαίκτες του ότι θέλει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτοί πάντως προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό του και γι’ αυτό τον λόγο τον επισκέφτηκαν σπίτι του, όπου δείπνησαν όλοι μαζί.

Ο λόγος για τους Μαρσέλο, Σέρχιο Ράμος και Λούκα Μόντριτς, οι οποίοι πήγαν μαζί με τις γυναίκες τους στο σπίτι του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ο οποίος τους έκανε το δείπνο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησαν να φτιάξουν τη διάθεση του Ρονάλντο ενόψει της συνέχειας της σεζόν και ίσως στο άμεσο μέλλον προσπαθήσουν να του αλλάξουν και άποψη…

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE