ΚΟΣΜΟΣ

Πενήντα εθελοντές για το Αφρίν στην κατεχόμενη Κύπρο

Πενήντα εθελοντές για το Αφρίν στην κατεχόμενη Κύπρο

Πενήντα εθελοντές μέλη του «συνδέσμου διατήρησης των ιδεών του Ραούφ Ντενκτάς» δήλωσαν σήμερα εθελοντές στο αρμόδιο τμήμα του κατοχικού στρατού για να πολεμήσουν στο Αφρίν μαζί με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δηλώσεις ο πρόεδρος του «συνδέσμου», Λατίφ Ακτσιά εξέφρασε την στήριξή τους στην τουρκική επιχείρηση «Κλάδος ελαίας» την οποία χαρακτήρισε αναγκαία, προσθέτοντας ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα εθνικά και κρατικά συμφέροντα με λόγια για την ειρήνη μόνο. «Εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει μετά αυτοί θα έρθουν σε σένα. Όσοι διαβάζουν ιστορία το ξέρουν αυτό».
 
Είναι έτοιμοι, πρόσθεσε, να αποπληρώσουν με χαρά «το χρέος προς τους ήρωες» – όπως είπε – «που ήρθαν και έδωσαν το αίμα τους για να γλυτώσουν και προστατέψουν τους Τ/κ το 1974».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top