ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΛΗΣΤΕΙΑ: Πρόταξαν μαχαίρια για να την ληστέψουν όμως η υπάλληλος ηταν 'διαβασμένη'

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΛΗΣΤΕΙΑ: Πρόταξαν μαχαίρια για να την ληστέψουν όμως η υπάλληλος ηταν 'διαβασμένη'

Ληστεία σε περίπτερο στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24/01.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.20 βράδυ, δύο άντρες εισήλθαν σε περίπτερο και προτάσσοντας και οι δύο μαχαίρι εναντίον της υπαλλήλου προσπάθησαν να ανοίξουν το ταμείο του περιπτέρου.

Η υπάλληλος προέβαλε αντίσταση και κατάφερε και πατήσει το κουμπί έκτακτη ανάγκης που είναι συνδεδεμένο με εταιρεία.

Οι δύο δράστες αφού απέτυχαν να ανοίξουν το ταμείο του υποστατικού, τράπηκαν σε φυγή πεζοί, κλέβοντας αριθμό πακέτων τσιγάρων από το περίπτερο.

Η υπάλληλος του περιπτέρου δεν τραυματίστηκε από την επίθεση που δέχτηκε.

Να σημειώσουμε πως οι κινήσεις των θρασυτάτων ληστών καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.