Πήραν φωτιά τα νάρκοτεστ - Καταδίωξη και σύλληψη 'μέρα μεσημέρι'

Πήραν φωτιά τα νάρκοτεστ - Καταδίωξη και σύλληψη 'μέρα μεσημέρι'

Το δείγμα σαλιού σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για το τελικό αποτέλεσμα.

Μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας (ΕΟΜΟ), ενώ διενεργούσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (26/1) τροχονομικούς ελέγχους στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, έκαναν σήμερα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και αφού ανέπτυξε ταχύτητα προσπέρασε επικίνδυνα προπορευόμενο όχημα και προσπάθησε να διαφύγει.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Εικόνα αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE