ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν «παίζει» μόνος για απόκτηση του διεθνή Τόσκα

Δεν «παίζει» μόνος για απόκτηση του διεθνή Τόσκα

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων του Ολυμπιακού και το νέο όνομα που προστέθηκε στην λίστα του Γκαρσία είναι ο Αλίν Τόσκα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στα τέλη Δεκεμβρίου είχε συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής «As» και πλέον η ομάδα του Μπέτις είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει ακόμα και με την μορφή δανεισμού.

Ο 25χρονος άσος, διεθνής με την Εθνική Ρουμανίας (εννιά συμμετοχές) αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και σε ρόλο αμυντικού μέσου αλλά την τρέχουσα σεζόν μετράει με τον ισπανικό σύλλογο μόλις 8 παρουσίες χωρίς να έχει θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή του Κίκε Σετιέν.

Πέρα από το όνομα του Ολυμπιακού ο οποίος φέρεται να αξιολογεί την περίπτωση του Τόσκα, οι Μπριζ, Άντερλεχτ έχουν επίσης ενδιαφερθεί φιλολογικά χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια χειροπιαστή εξέλιξη.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top