Ξέσπασμα Κύπριου οδηγού για τους ασυνείδητους: ‘Σεβαστείτε’

Ξέσπασμα Κύπριου οδηγού για τους ασυνείδητους: ‘Σεβαστείτε’

Η οδική συνείδηση αυτών που κινούνται στους δρόμους της Κύπρου, δεν φαίνεται να αλλάζει…

Τον τελευταίο ειδικά χρόνο, έχουμε θρηνήσει πάρα πολλά θύματα στην άσφαλτο, αλλά αυτό όπως φαίνεται, δεν επηρεάζει την συνείδηση των οδηγών.

Καθημερινά ακούμε για τροχαία, για σοβαρές ή θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις, για καταγγελίες της Αστυνομίας που αφορούν οδηγούς οι οποίοι αναπτύσσουν ταχύτητα στους αυτοκινητόδρομους, ή που κρατούν τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ.   

Σε όλα αυτά, έρχεται να ‘κολλήσει’ και το ξέσπασμα Κύπριου οδηγού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία καταγγέλλει ουσιαστικά, οδηγό που προσπάθησε να προσπεράσει σε στροφή, χωρίς οπτικό πεδίο.

‘Τόσος εν ο νους του Κυπραίου, που προσπέρνα πάνω σε στροφές χωρίς να εσχιει οπτικό πεδίο καθαρό...Πριν κάμετε την μ… σας για να γλυτώσετε 1-2 λεπτά που την διαδρομή σας, σκεφτείτε το διπλά...Αν δεν σέβεστε τον εαυτό σας, σεβαστείτε την άλλη ζωή/ζωες που να πάρετε μαζί σας για μιαν στιγμή απερισκεψίας...’, ανάφερε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του ο οδηγός.

 *Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE