Déjà vu στον τελικό με Μονακό – Παρί

Déjà vu στον τελικό με Μονακό – Παρί

Η Μονακό επιβλήθηκε με 2-0 της Μονπελιέ και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αντιμετωπίσει την Παρί στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φαλκάο η Μονακό κέρδισε με 2-0 την Μονπελιέ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αντιμετωπίσει την Παρί. Οι Μονεγάσκοι ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και τα πάντα είχαν τελειώσει από το πρώτο μέρος.

Ο Φαλκάο άνοιξε το σκορ στο 15’ με υπέροχη προσπάθεια στην περιοχή, ενώ στο 29’ έκανε και το 2-0 από κοντά έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Λόπες. Οι παίκτες του Ζαρντίμ είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη συνέχεια, απειλήθηκαν σε λίγες περιπτώσεις και πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE