ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζει με Ομόνοια ο Στρούνα

Παίζει με Ομόνοια ο Στρούνα

Ο Ρόνι Λέβι τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του θα κατέβει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ακόμη πιο ενισχυμένη.

Πέραν τους Κόφι, Ντουρίς και Ιγκιεμπόρ, που έκαναν ντεμπούτο με την Πάφο, ο Ισραηλινός τεχνικός θα έχει στην διάθεση του στο ματς με τους «πράσινους» και τον Άντραζ Στρούνα, ο οποίος εγγράφηκε κανονικά στο ρόστερ της ομάδας και έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Μάλιστα ο Ισραηλινός τεχνικός δεν αποκλείεται να ρίξει τον Σλοβένο αμυντικό στο δεξί άκρο της άμυνας, αφήνοντας στον πάγκο τον Κόφι, ο οποίος στην πρώτη του παρουσία κόντρα στην Πάφο ναι μεν έδειξε καλά στοιχεία, ωστόσο φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top