ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όλα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια του 11χρονου – 'Η δασκάλα του πέταξε την καρέκλα και τον έσερνε να βγει έξω’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όλα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια του 11χρονου – 'Η δασκάλα του πέταξε την καρέκλα και τον έσερνε να βγει έξω’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαστάσεις μεγατόνων έχει πάρει η υπόθεση της κακοποίησης 11χρονου μαθητή από την δασκάλα του σε σχολείο της Λεμεσού. To περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (01/02).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η δασκάλα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ίδια ήθελε να βγάλει από την αίθουσα τον 11χρονο μαθητή γιατί ήταν ατίθασος, ωστόσο λόγω του ότι τον τράβηξε, του προκάλεσε μώλωπες.

Το ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την μητέρα του 11χρονου μαθητή, η οποία μας ανέφερε την δική της θέση αλλά και τα όσα της είχαν πει οι συμμαθητές του παιδιού της.

Όπως μας εξήγησε η κ. Έλενα, την Πέμπτη (01/02) μετέβη στο σχολείο του γιου της έτσι ώστε να τον παραλάβει αλλά και να ρωτήσει για την πρόοδό του.

‘Πήγα να πάρω το μωρό μου από το σχολείο και μόλις μπήκα στην τάξη με πλησίασαν οι συμμαθητές του και μου είπαν πως έδερε τον Σπύρο η δασκάλα’ μας ανέφερε.

Η κ. Ελενα μας ανάφερε πως 'άλλος μαθητής σηκώθηκε από την θέση και πήγε και κάθισε δίπλα από τον γιο της. Η δασκάλα αμέσως αντέδρασε και άρπαξε τον 11χρονο από τα ρούχα του, τον πέταξε την καρέκλα και ακολούθως τον έσερνε από τα ρούχα του προς την πόρτα της τάξης.'

Η μητέρα στο άκουσμα όλων όσων της ανέφεραν οι υπόλοιποι μαθητές μετέβη αμέσως  στην διεύθυνση του σχολείου. ‘Πήγα στον διευθυντή να ζητήσω εξηγήσεις. Γιατί δεν πήραν ένα τηλέφωνο να με ενημερώσουν, επιτρέπεται στον οποιοδήποτε να ασκήσει βίαιά;'.  Ήταν μερικά από τα ερώτημα που έθεσε η κ. Έλενα όπως μας ανέφερε.

Ακολούθως πήρε τον 11χρονο και μετέβηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση του Αγίου Ιωάννη για καταγγελία και ακολούθως μετέβηκαν τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γ.Ν. Λεμεσού, όπου οι ιατροί διέγνωσαν πως ο ανήλικος φέρει άλγος και εκδορές στο δεξί ώμο και δεξί βραχίονα.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline.

Άξιο αναφοράς είναι και ο ισχυρισμός της μητέρας πως το παιδί της κάθε Πέμπτη δεν θέλει να πάει σχολείο.

Να σημειώσουμε πως η δασκάλα συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (02/02) και θα δώσει τους δικούς της ισχυρισμούς.

Πάντως να επισημάνουνε πως το όλο συμβάν διερεύνα και το Υπουργείο Παιδείας.

Το ThemaOnline είχε διερευνήσει την υπόθεση από τα τέλη Νοεμβρίου, οπότε και είχε δεχθεί καταγγελίες για το όλο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας μας είχε μιλήσει με τον διευθυντή του σχολείου και του είχε διαβιβάσει κάποια παράπονα και ισχυρισμούς που είχαν διατυπωθεί σε σχέση με την δασκάλα.

Ο διευθυντής μας είχε αναφέρει ότι η εν λόγω εκπαιδευτικός δεν ήταν στην δικαιοδοσία του, καθώς δίδασκε μόνο 10 ώρες την εβδομάδα στο σχολείο. Είχε δεσμευτεί, ωστόσο, να διερευνήσει το όλο θέμα και να λάβει μέτρα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top