ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν δουλεία οι φύλακες άγγελοι με τα κόκκινα-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν δουλεία οι φύλακες άγγελοι με τα κόκκινα-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φόρεσαν τα κόκκινα μαγιό του, πήραν τις σανίδες του και μπήκαν ήδη στα παγωμένα νερά της όμορφης Λεμεσού.

Από την 1η Φεβρουαρίου έπιασαν δουλεία οι ναυαγοσώστες στη συμπρωτεύουσα, επανδρώνοντας τα πρώτα τέσσερα σημεία με 10 άτομα, όπως αναφέρει σε δημοσίευση του στο Facebook ο “Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού”.

Οι φύλακες άγγελοι με τα κόκκινα, έπιασαν δουλειά αφού η παρουσία τους κρίνεται αναγκαία, τόσο για την ασφάλεια των χειμερινών κολυμβητών, αλλά και των αθλούμενων στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Πάντως, οι ναυαγοσώστες επισημαίνουν έγκαιρα την ανάγκη για επάνδρωση και άλλων σημείων αφού όπως εξηγούν, πλήθος κόσμου, λουομένων, αθλουμένων-ναυταθλουμενων, εξορμούν καθημερινά καθ όλη την διάρκεια του χρόνου στη Λεμεσό.

Οι ναυαγοσώστες μας, αναλαμβάνουν καθήκοντα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ενώ τα τέσσερα σημεία, σύμφωνα με τη δημοσίευση είναι τα ακόλουθα:

Δήμος Λεμεσου.
ΛΕΜ 15 - Ακτή Ολυμπιων απέναντι από Γ.Σ.Ο
ΛΕΜ 14 - Ακτή Ολυμπιων απέναντι από φώτα τροχαίας εναέριου

Δήμος Γερμασόγειας.
ΛΕΜ 9 - παραλία Δασουδι(park beach)

Κοινοτικό Συμβούλιο Αγ. Τυχωνα
ΛΕΜ 6 - περιοχή Αμαθουντας (4seasons)


Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE