Δωδεκάχρονο αγόρι έχασε το δάχτυλο και το μάτι του όταν εξερράγη το κινεζικό του τηλέφωνο

Δωδεκάχρονο αγόρι έχασε το δάχτυλο και το μάτι του όταν εξερράγη το κινεζικό του τηλέφωνο

Σε επέμβαση διάρκειας πέντε ωρών χρειάστηκε να υποβληθεί ένα 12χρονο αγόρι στην Κίνα μετά το σοβαρό τραυματισμό του όταν εξερράγη το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ ο 12χρονος πήγε να πιάσει το κινητό του τηλέφωνο μάρκας Hua Tang VT-V59 όταν αυτό εξερράγη.

Αποτέλεσμα ήταν το μικρό αγόρι να χάσει τον δείκτη του δεξιού του χεριού αλλά και να τυφλωθεί στο δεξί μάτι. 

Οι ακτινογραφίες του 12χρονου δείχνουν το μέγεθος των τραυμάτων του καθώς ο δείκτης κόπηκε με την έκρηξη ενώ το μάτι του τραυματίστηκε από ένα κομμάτι πλαστικό.

Η αδερφή του είπε ότι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο και είδε τον 12χρονο, που είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του, γεμάτο με αίματα όταν μπήκε στο δωμάτιό του.

Η μητέρα του αγοριού αποκάλυψε ότι το κινητό ήταν «ηλικίας» δύο ετών και του το είχε δώσει η ίδια όταν αγόρασε ένα καινούργιο smartphone.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE