Πρωινή με τακτική και… τελειώματα φάσεων!

Πρωινή με τακτική και… τελειώματα φάσεων!

Η ΑΕΚ συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της ενόψει του παιχνιδιού με την Αλκή που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο «ΑΕΚ Αρένα».

Δείτε την ενημέρωση:

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνηση της ομάδας μας περιλάμβανε τακτική και τελειώματα φάσεων.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Aλκή Ορόκλινη στο AEK ARENA (Τρίτη 06/02, 19:00) ολοκληρώνεται αύριο (05/02) με πρωινή προπόνηση.

Αργότερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις για το παιχνίδι από τον προπονητή μας Imanol Idiakez, καθώς και τον  Ιvan Trickovski.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE