ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπλόκο» στον Ατρόμητο από τη Λαμία με γκολάρα του Πίτι! (video)

«Μπλόκο» στον Ατρόμητο από τη Λαμία με γκολάρα του Πίτι! (video)

Στοπ στη Λαμία! Το γκολ του Πίτι στο 55’ «ξύπνησε» τον Ατρόμητο, που ισοφάρισε με δώρο των γηπεδούχων, αλλά οι Περιστεριώτες αφού έχασαν ευκαιρίες, έμειναν στο 1-1. Αποβλήθηκε ο Μπούντνικ (55’).

Δεν την έβγαλε… καθαρή στη Λαμία ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες δεν παρουσίασαν το γνωστό τους φετινό πρόσωπο κόντρα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, θυμήθηκαν να μπουν στις συνθήκες του ματς μετά την γκολάρα του Πίτι στο 55’, αλλά το κακό όπως αποδείχθηκε είχε γίνει.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Μπούντνικ στο 65’ πίεσαν αφόρητα τη Λαμία, βρήκαν το γκολ με το δώρο του Παπαδόπουλου στο 70’ και με πλασέ του Ντιγκινί, αλλά στη συνέχεια με μοιραίο παίκτη τον Ντάουντα, που έχασε αυτά που δεν χάνονταν, ο Ατρόμητος έμεινε στο 1-1.

Όλα τα… λεφτά ήταν το β’ ημίχρονο, με τον Πίτι να «εκτελεί» τον Γιαννιώτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, βάζοντας αυτομάτως «φωτιά» στο ματς.

Στο 65’ ο Μπούντνικ αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Σκουλάς έχει υποπέσει σε ένα τραγικό λάθος.

Συγκεκριμένα, το χέρι που έκανε ο επιθετικός της Λαμίας που ήταν στο τείχος σε εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί, έγινε μέσα στην περιοχή της ομάδας του, αλλά ο ρέφερι (παρά το γεγονός ότι υπήρχε το σπρέι που έδειχνε που είναι το τείχος) έδειξε νέο φάουλ.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 70’ διά ποδός Ντιγκινί και από απίστευτο λάθος του Παπαδόπουλου, ενώ στη συνέχεια του ο Ντάουντα (που είχε ακόμα μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 39’) πέταξε στα… σκουπίδια τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στο 73′ ο Σκουλάς χάρισε ξεκάθαρη κόκκινη στον Ασίγκμπα για εσκεμμένο πάτημα στον Γιαννούλη εκτός φάσης.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους 38 βαθμούς, παραμένοντας στην 4η θέση, ενώ η Λαμία πήγε στους 20 με τον σπουδαίο πόντο που «τσίμπησε» από τους Περιστεριώτες.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος –Ασίγκμπα, Πρίντετα (74′ Αναστασόπουλος), Αναστασιάδης – Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Όμο, Παντελιάδης – Βάντερσον (84′ Καραγιάννης), Μπούντνικ, Ακόστα (37’ Πίτι)

Πάγκος: Μελίσσας, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Ορτέγκα

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης (80′ Σάκιτς), Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης – Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (69′ Ούμπιντες) – Ντιγκινί, Βασιλακάκης (69′ Μπρούνο), Ουάρντα – Ντάουντα

Πάγκος: Μίρκοβιτς, Κυριακίδης, Νάτσος, Στρούγγης.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top