Χωρίς λεωφορεία της ΕΜΕΛ την Τρίτη 6/2 η Λεμεσός

Χωρίς λεωφορεία της ΕΜΕΛ την Τρίτη 6/2 η Λεμεσός

Σε  24ωρη προειδοποιητική απεργία κατέρχονται την Τρίτη 6/2 οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης του 2013.


 
Οι εργαζόμενοι και οι συντεχνίες τους είχαν προειδοποιήσει εδώ και μέρες για την πρόθεση τους να κατέλθουν σε απεργία, εκφράζοντας παράλληλα τις απολογίες τους προς το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία.
 
Η εταιρεία έχει εκφράσει αδυναμία να εφαρμόσει πλήρως τη Συλλογική Σύμβαση του 2013 και με τη σειρά της δηλώνει πως αναμένει από το Υπουργείο Μεταφορών να μεριμνήσει για την επίλυση των οικονομικών τους διαφορών.
 
Οι απεργοί θα συγκεντρωθούν αύριο το πρωί, στις 7:30, στο σταθμό μετεπιβίβασης (παλιό νοσοκομείο Λεμεσού), δηλώνοντας έτοιμοι να λάβουν απόφαση για κλιμάκωση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, εφόσον δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο αίτημα τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Η νέα έρευνα της Rai Consultants για τον Alpha Κύπρου αποτυπώνει ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα, χαμηλή εμπιστοσύνη προς τα κόμματα και υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων. Με την προεκλογική περίοδο να αποκτά σταδιακά δυναμική, τα κόμματα καλούνται να κινητοποιήσουν τη βάση τους, να επαναπατρίσουν διαρροές και να πείσουν ένα εκλογικό σώμα που εμφανίζεται επιφυλακτικό, αν όχι αποστασιοποιημένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE