ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με άνεση και «επτάρα» έμεινε στην κορυφή!

Με άνεση και «επτάρα» έμεινε στην κορυφή!

Σε παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΠ για το πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να επικρατήσει εύκολα του Εθνικού Άχνας με το ευρύ 7-1

Οι «γαλαζοκίτρινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22ο λεπτό από τον Αντρέα Ηλία, εντούτοις κατάφεραν με επτά τέρματα που πέτυχαν οι Νσούε (δις), Ντε Καμάργκο, Ζαχίντ Μοράις, Φαρίας και Ντελατόρερ να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα τους.

Ο ΑΠΟΕΛ με τη νίκη του αυτή παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ απ την άλλη ο Εθνικός Άχνας βυθίστηκε κι άλλο και πλέον με τρία παιχνίδια να απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι και μαθηματικά στην β’ κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο

Πέναλτι, γκολ ο Εθνικός και απάντηση από ΑΠΟΕΛ…

Ο ΑΠΟΕΛ από το ξεκίνημα είχε την κατοχή της μπάλα, και ασκούσε συνεχώς πίεση στο μισό γήπεδο του Εθνικού Άχνας. Στο 10ο λεπτό μάλιστα οι «γαλαζοκίτρινοι» έφτιαξαν και την πρώτη τους ευκαιρία με τον Ντε Καμάργκο, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε την κεφαλιά όμως είδε την μπάλα να περνάει  λίγο έξω από την εστία του Μπογκατίνοφ.

Ο Εθνικός από την αρχή ήταν κλεισμένος στο δικό του γήπεδο και αναχαίτιζε συνεχώς όλες τις επιθετικές προσπάθειες των «γαλαζοκιτρίνων» που κάποτε ήταν από τα άκρα και κάποτε από τον άξονα.

Μάλιστα στο 20ο λεπτό οι «μπλε» κατάφεραν να «παγώσουν» στο ΓΣΠ αφού μπήκαν σε θέση οδηγού. Ο Πέρεθ ανέτρεψε τον Κωνσταντίνο Ηλία μέσα στην περιοχή του και ο ρεφ της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαραλάμπους με τον Ισπανό κήπερ να λέει όχι, αλλά ο Αντρέας Ηλία από κοντά πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

Το γκολ ήταν γεγονός ότι αφύπνισε τους γηπεδούχους και ένα λεπτό αργότερα μετά που δέχθηκαν το γκολ  προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Ντε Καμάργκο, όμως ο Μπογκατίνοφ είπε ένα μεγάλο «όχι» στον φορ του ΑΠΟΕΛ.

Στο 35ο λεπτό τελικά οι  «γαλαζοκίτρινοι» έφτασαν στο γκολ με τον Νσούε. Ο Αλωνεύτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ισπανός αμυντικός με «μπόλικη» δόση τύχης έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 1-1.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ έχασε μια μοναδική τριπλή ευκαιρία με τον Ντε Καμάργκο, Αλωνεύτη οι οποίοι είδαν την μπάλα να σταματάει στους αμυνομένους και στον Μπογκατίνοφ, με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Περισσότερα σε λίγο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top