ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Γυναίκα μυστήριο εξαφάνισε το όχημα-Εννέα πρόσωπα φαίνεται να εμπλέκονται

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Γυναίκα μυστήριο εξαφάνισε το όχημα-Εννέα πρόσωπα φαίνεται να εμπλέκονται

Σε γρίφο για γερούς λύτες, εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας του 47χρονου Ενρέστο Λεωνίδη την Πέμπτη (8/02), με την Αστυνομία αφού έχει προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων, μετά τις ανακρίσεις να προσθέτουν στο παζλ και μια γυναίκα.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκριμένα, όπως ακούστηκε το πρωί της Παρασκευής (9/02), στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ερευνάται η εμπλοκή τους ως συνεργοί στην δολοφονία και συνέργεια μετά την διάπραξη της δολοφονίας.

Στοιχεία που κατέχουν στα χέρια τους οι Αρχές, θέλουν τον 25χρονο Ρώσο και τον 24χρονο Γεωργιανό, να έπαιξαν τον ρόλο σοφέρ για τους τρεις δράστες, πριν τη διάπραξη του φόνου, κάτι που οι ίδιοι αρνούνται.

Ο αδερφός του 25χρονου, σύμφωνα με την Αστυνομία, φαίνεται να βοήθησε τους δύο συλληφθέντες να διαφύγουν από τη σκηνή μετά την δολοφονία.

Από πληροφορίες αστυνομικής πηγής προκύπτει ότι, εκτός από το βίντεο που κυκλοφόρησε αμέσως μετά την δολοφονία, οι αρχές κατέχουν οπτικό υλικό και από άλλες κάμερες, τόσο πριν αλλά και μετά τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά των δύο συλληφθέντων, τρία πρόσωπα ζήτησαν την Τρίτη (6/02) από τον 25χρονο Ρώσο να μεσολαβήσει για την ενοικίαση αυτοκινήτου, ενώ την μέρα της δολοφονίας, ο 25χρονος μαζί με τον 24χρονο, συναντήθηκαν με τους δράστες σε εστιατόριο, κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Οι δυο, εν αγνοία τους όπως ισχυρίζονται, δέχθηκαν να μεταφέρουν τους τρεις στο “Κοκορακι” προφασιζόμενοι ότι ήθελαν να γευματίσουν, πριν προχωρήσουν στην ενοικίαση του οχήματος που είχαν συμφωνήσει.

Στην καταθέση του, ο ένα ύποπτος που ήταν στο όχημα με τους δράστες, ανέφερε ότι άκουσε πυροβολισμούς, ενώ προηγούμενος αντιλήφθηκε ότι κάποια πρόσωπα καυγάδιζαν και στη συνέχεια οι δυο εγκατέλειψαν τη σκηνή πεζοί.
Σε αυτό το σημείο εμπλέκεται και ο αδερφός του 25χρονου, που φαίνεται να τους βοήθησε να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Στο παζλ της υπόθεσης, προσθέτεται και μια γυναίκα που σύμφωνα με τους δυο υπόπτους, της ζήτησαν, αφού διέφυγαν να πάρει το αυτοκίνητο από τη σκηνή, ενώ ερωτώμενοι από τους ανακριτές για την ταυτότητα της και που βρίσκεται το αυτοκίνητο, δεν έδωσαν σαφείς απαντήσεις.

Όσον αφορά το κινητό που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο του φόνου, οι αρχές πιστεύουν ότι ανήκει σε ένα από τους δράστες γιαυτό και έχει τεθεί στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, με στόχο την ανεύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στα ίχνη ενός τουλάχιστο εκ των δραστών.

Έτσι, εκτός από τους δύο που τελούν είδη υπό κράτηση, αναζητείται από τις Αρχές ο αδερφός του ενός υπόπτου, οι τρεις δράστες, η μυστηριώδης γυναίκα και οι δύο φίλοι του Λεωνίδη, δηλαδή συνολικά εννέα πρόσωπα φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top