ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Η σφαίρα που τραυμάτισε θανάσιμα τον Λεωνίδη – Ευρήματα νεκροτομής

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Η σφαίρα που τραυμάτισε θανάσιμα τον Λεωνίδη – Ευρήματα νεκροτομής

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 47χρονου θύματος της δολοφονικής επίθεσης σε ταβέρνα της Γερμασόγειας, την Πέμπτη 8/2.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε την νεκροτομή, η σφαίρα που έπληξε θανάσιμα τον 47χρονο, ήταν αυτή στην κοιλιακή χώρα.

Τα ευρήματα της νεκροτομής κάνουν λόγο για αιμορραγικό σοκ από θλαστική ρήξη της κοιλιακής αορτής δια πυροβόλου όπλου.

Θυμίζουμε ότι, ο Ερνέστο Λεωνίδης, δέχθηκε δυο σφαίρες στο αριστερό μέρος του θώρακα, μια στο μέτωπο και μια στον μηρό.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE