Πήγε στην Σκορδά και έγινε γνωστό ότι… παντρεύεται σε μία ώρα - VIDEO

Πήγε στην Σκορδά και έγινε γνωστό ότι… παντρεύεται σε μία ώρα - VIDEO

Μοναδικές στιγμές εκτιλύχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Πρω1νό, καθώς ένας εκ των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πλατό έκανε γνωστό ότι… παντρεύεται μία ώρα μετά την εκπομπή!

Λόγω των γενεθλίων της Φαίης Σκορδά, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας της έκαναν έκπληξη και στο πλατό εμφανίστηκε ένας από τους αγαπημένους της τραγουδιστές, ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Σοβαρά μιλάτε; Παντρεύεται το μπουζούκι σου παντρεύεται στις δύο και ήρθε για εμάς; Θα αργήσει ο γαμπρός στην εκκλησία εξαιτίας μου! Δείτε τώρα τι θα πάθουμε», είπε η παρουσιάστρια, με τον τραγουδιστή και τον μουσικό να την επιβεβαιώνουν και όλοι μαζί να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE