Το' ριξε στο τραγούδι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας - Tραγουδά «Άκου βρε φίλε» - VIDEO

Το' ριξε στο τραγούδι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας - Tραγουδά «Άκου βρε φίλε» - VIDEO

Το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα έχει πάρει «φωτιά» με την αποστολή στη Βουλή της δικογραφίας που αφορά στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis αλλά ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος όπως φαίνεται και στο βίντεο το διασκεδάζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει και η δικογραφία για πιθανές ευθύνες του Πάνου Καμμένου στην αγοραπωλησία αμυντικού υλικού από την Σαουδική Αραβία.

Σε βίντεο της ιστοσελίδας Evros-news.gr, ο κ. Καμμένος έχοντας δίπλα του τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή αλλά και συνεργάτες του, μαζί με κυνηγούς και ψαράδες από την περιοχή, έστησαν γλέντι στην καλύβα που παραχωρήθηκε από ιδιώτη στον Ελληνικό Στρατό και θα είναι πλέον στρατιωτικό φυλάκιο.

Ο Έλληνας υπουργός μάλιστα μεράκλωσε και τραγούδησε το “Άκου βρε φίλε να δεις τί κρίμα” του Στράτου Διονυσίου, που έπαιζαν οι στρατιώτες της μπάντας της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού οι οποίοι προφανώς “επιστρατεύθηκαν” να διασκεδάσουν με ακορντεόν και κλαρίνα τον κ.Καμμένο και την παρέα του. Απόλαυσαν ντόπια κρέατα, κυνήγι και ψάρια που έφεραν οι συνδαιτημόνες του και ντόπιο κρασί και τσίπουρο.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=6gF53IAmO0M

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE