Έχει το πάνω χέρι…

Έχει το πάνω χέρι…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή στις μέχρι τώρα συναντήσεις του με την ΑΕΚ και τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει το πάνω χέρι και πάντα βρίσκει τον τρόπο να υποχρεώνει σε ήττα το συγκρότημα της Λάρνακας.

Ο Κύπριος κόουτς στις «μονομαχίες» με τον Βάσκο τεχνικό μετράει δύο νίκες, μία ήττα ενώ ένα παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο.

Θα μπορέσει ο Ιδιάκεθ να ισοφαρίσει στις νίκες σε 2-2;  Ή θα δει τον Αυγουστή να πανηγυρίζει για άλλη μια φορά, τρίτη συνολικά στις μεταξύ τους “μάχες”;

Όλες οι απαντήσεις φυσικά θα δοθούν μετά το πέρας του αγώνα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE